Friday, May 16, 2014

PUTERA30 PHOTOGRAPHER: RAWK MY SUPRIMA S CONTES

PUTERA30 PHOTOGRAPHER: RAWK MY SUPRIMA S CONTES: Sila Kunjungi Laman  https://static.proton.com/ fbapp/rawksuprimas/gallery/ detail/2605 Untuk Mengundi Proton Suprima S.. Saya Amat Men...

Saturday, December 22, 2012

iPad Mini 16 GB - FREE


Join me and other social media addicts at ChurpChurp, you won’t regret it! #Churprise http://my.churpchurp.com/Putera30/share/Churprise5-iPadMini


#Churprise 5/15 – iPad Mini 16 GB.

#CHURPRISE! ‘Tis the season where we’re feeling generous, and we want all of you to spread the joy and share the happiness too!

Share this and invite your friends to join ChurpChurp, and we’ll be giving away a special prize every day to the Churper who has invited the most friends on board!

Good things come in small packages, like the iPad Mini 16 GB. Start inviting your friends now for your chance at winning this sleek, fun-sized gadget that’s been the talk of the town!

For more information on #Churprise, head on to our blog post: Click here!
This Churprise Grand Prize will be won by the Churper with the 3rd most referrals accumulated from all the Churprise campaigns shared! Here are the 3 Churpers with the highest number of referrals from all Churprise campaigns so far.

This Churprise will run till 10th January 2013 and the winner will be announced on 11th January 2013.
1. Typicalmsian
2. 1000savings
3. liw3n
blogayiedotcomsisinshopping and 464 other Malaysians are sharing this campaign

Monday, December 17, 2012

TIPS DAN INFO TRAFIK KE BLOG


Caranya Mudah sahaja, Dengan mendaftar di FreeViral.com korang akan boleh meningkat kan traffic blog korang. jom follow step nie..
[1] pergi ke FreeViral.com
[2] Dan korang akan jumpa macam nie..
[3] Tapi petak code korang kosong kan, korang kena klik iklan dekat situ, daripada sponsor ad sampai iklan yang ke 5. then korang masuk kan code dia.
[4] Selepas itu korang isi detail korang dekat bawah tue.
[5] Then korang akan dapat comfirmation email. Dan korang akan jugak referel link. ni contoh aku punya.
[6] Then Kerja korang tinggal buat post macam aku untuk promosi link referral korang. kalau korang try buka korang punya referral link korang, web sites korang dah ada di antara ads tue..

Antara kelebihan FreeViral.com nie..
[/] Ianya percuma dan tidak memakan masa yang lama,
[/] Agak mudah berbanding web free yang lain
[/] korang boleh login ke web freeviral nie untuk ubah URL korang.. just nice kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification